Landing 2

Descoperă locațiile Roots

Conceptul Roots

Roots a fost conceput din dorința de a aduce la un loc persoane care își doresc să creeze amintiri, să fie mai aproape de prieteni sau familie și să se relaxeze. Numele “Roots” l-am ales cu scopul de a construi un mediu în care ne întoarcem la origini, la cele mai simple lucruri.
Am avut ca și viziune a relațiilor – focul, element care crează căldură, dar care dispare când nu este întreținut. Poveștile amuzante, fericite sau triste întrețin relațiile și crează amintiri, iar cel mai bun mod de a le spune este în jurul focului.
Tot ce am realizat, am realizat din pasiune și o simplă viziune – “Connect to your roots”.
Roots

Oferte și pachete

Ce spun oaspeții noștri

Iulia 🇷🇴
Iulia 🇷🇴
Cuplu – Iunie 2021
Read More
Experiență grozavă! Locul perfect pentru o escapadă 🙂 Curat, confortabil, cu o vedere excepțională asupra munților Bucegi 🤩
Ana-Maria 🇷🇴
Ana-Maria 🇷🇴
Familie – Iunie 2021
Read More
O locație minunată, mai ales dacă ai și copii!
Mihaela 🇷🇴
Mihaela 🇷🇴
Cuplu – Mai 2021
Read More
Totul la superlativ! Curatenie 10/10, ospitalitate 10/10, conditii 10/10. Vila este superba, decorata cu bun gust, este utilata complet! Vom reveni cu siguranta!
Andrei 🇷🇴
Andrei 🇷🇴
Cuplu – Martie 2021
Read More
Un spațiu extraordinar de bine pus la punct! O gazdă foarte primitoare și atentă la toate detaliile și nevoile noastre! Recomand din tot sufletul Roots Villa.
Bogdan 🇷🇴
Bogdan 🇷🇴
Cuplu – Martie 2021
Read More
O experienta excelenta. Un sejur plăcut. Proprietarul este un om deosebit și dispus sa te ajute cu orice ai nevoie. Recomand cu căldură și sper sa revenim cât mai curând.
Radu 🇷🇴
Radu 🇷🇴
Cuplu – Februarie 2021
Read More
Mi-a plăcut foarte mult locatia, gazda este foarte amabila, nu a lipsit nimic. Felicitari!
Adrian 🇷🇴
Adrian 🇷🇴
Familie – Decembrie 2020
Read More
Casa este foarte bine utilata ,perfecta pentru reuniuni de familie și relaxare. Am fost 3 familii și ne-am deconectat de tot stand la foc,gratar etc. Am fost în mai multe ocazii și in mod sigur vom reveni.
Bianca 🇷🇴
Bianca 🇷🇴
Cuplu – Decembrie 2020
Read More
Am închiriat pensiunea împreuna cu un grup de prieteni. Condițiile foarte bune, gazda foarte amabila. Totul a fost așa cum ne așteptăm, o sa revenim.
Mihai 🇷🇴
Mihai 🇷🇴
Cuplu – Decembrie 2020
Read More
Aceasta vila ne-a oferit o experienta minunata de cazare. Proprietarul a fost receptiv la toate cerintele noastre. Livingul si camerele sunt foarte spatioase. Cu siguranta vom reveni si recomand cu caldura.
Iuliana-Delia 🇷🇴
Iuliana-Delia 🇷🇴
Cuplu – Decembrie 2020
Read More
Un loc perfect pentru a petrece timp alaturi de prieteni ori familie! Condițiile de cazare sunt excelente, iar peisajul este pe măsură! Este alegerea ideală pentru un concediu relaxant!
Ana 🇷🇴
Ana 🇷🇴
Cuplu – Ianuarie 2020
Read More
Cazarea perfecta pentru un city break. Proprietarii au fost foarte amabili si atenti la orice am avut nevoie. Totul arata foarte curat si ingrijit.
Otis 🇦🇹
Otis 🇦🇹
Cuplu – Ianuarie 2020
Read More
We loved tht we could use the firepit as much as we wanted. We requested wood for fire and the host provided us a pile of wood.
Fabrizio 🇮🇹
Fabrizio 🇮🇹
Solo – Decembrie 2019
Read More
Very friendly host and very clean room!
George 🇷🇴
George 🇷🇴
Cuplu – Ianuarie 2020
Read More
Ne-a plăcut totul. O locație superbă, elegantă, confortabilă și liniștită. Curat, saltele bune, așternuturi și prosoape impecabile. Recomand cu căldură! Mulțumim!

Regulile casei

Check-in între 16:00 și 22:00
Check-out înainte de 12:00
Fumatul interzis
în interior
Ore de liniște între 22:00 și 10:00
Petrecerile nu sunt permise
Fără animale
de companie

Ce mai aștepți?

Detalii contact

Situate la 7,9 km de centrul Brașovului (14 min cu mașina), într‑o zonă de case, liniștită și sigură a orașului (cartierul Stupini), fiecare Vilă Roots are o capacitate de 4 camere duble, băi individuale, loc de servit masa și un living generos. În exterior, spațiul este amenajat pentru foc de tabără, grătar și servit masa pe terasa acoperită.

Adresă

Roots Villas
Str. Fântânii 46,
500482 Brașov

Oaks by Roots
Aleea Dealul Spirii 27,
Bl. C8, ap. 4
500482 Brașov

Contact

© Copyright 2022 Panocube – Created by Radu Web Design

Alege locația: