Brașov

Ce locuri poți vizita alături de cei mici în Brașov și împrejurimi?

Natură din plin, istorie cât cuprinde și o cultură în continuă dezvoltare. Ingredientele magice pentru un concediu de vis, într-unul dintre cele mai frumoase orașe ale României.

Brașovul este printre cele mai bune alegeri pentru o vacanța cu cei mici, datorită multitudinii de activități pe care le poți desfășura alături de aceștia, indiferent de anotimp.

Cât timp vremea e rece, aveți ocazia perfectă să faceți o plimbare până în Poiana Brașov, unde atât voi, părinții, cât și micuții, vă puteți bucura de pârtie.

În sezonul cald, aveți numeroase opțiuni de trasee în natură, cele mai populare fiind Canionul Șapte Scări sau Pietrele lui Solomon, foarte accesibile și relativ ușor de parcurs.

Aflată în centrul orașului, Aleea de Sub Tâmpa este de asemenea o atracție pentru cei mici, fiind o zonă liniștită, răcoroasă și cu multă umbră, perfectă pentru zilele toride de vară, unde exista numeroase locuri de joacă spațioase și frumos amenajate. Puteți continua traseul către vârful  Tâmpei fie urcând prin pădure, fie cu telecabina, iar odată ajunși sus, micuții pot alerga în voie și pot admira priveliștea impresionantă asupra orașului.

În cartierul Nouaputeți vizita Parcul Noua, foarte mare și înconjurat de natură, unde vara puteți face chiar și plimbări cu bărcuța pe lac. Alte atracții speciale pentru cei mici sunt— Grădina Zoologică, recent reamenajată pentru a oferi o experiență cât mai interesantă, ce dispune și de numeroase locuri de joacă; iar pentru copiii mai în vârstă, Parc Aventura oferă fix stropul de adrenalină pe care ți-l dorești atunci când vizitezi un loc nou, având numeroase trasee sportive de diverse dificultăți, potrivite pentru întreaga familie.

La doar 15 minute de mers cu mașina din Brașov se află orașul Râșnov, bogat și el în istorie, cu una dintre cele mai bine păstrate cetăți, unde puteți urca cu tractorul turistic. Pe același drum către cetate, se află și Dino Parc, pe care nu îl puteți rata, mai ales dacă sunteți cu cei mici!  Acesta este singurul parc tematic cu dinozauri din România și cel mai mare din Sud Estul Europei, unde veți putea viziona, de-a lungul unei suprafețe totale de 1,6 hectare, 50 de figurine ale dinozaurilor în mărime naturală. Tot aici se regăsesc și un cinematograf 9D; cuiburi reale de ouă de dinozaur pentru pasionații de știință; simularea foarte realistă a unei erupții vulcanice; un atelier de pictură; un labirint cu lasere; traseu de aventură și tiroliană, dar și un loc de joacă foarte mare, ce include o varietate de activități.

Cu siguranță Dino Parc va fi una dintre cele mai distractive experiențe pentru copii, așa că vă recomandăm cu drag să îl vizitați dacă sunteți în vacanță alături de cei mici.

Știm că energia micuților poate părea uneori că nu seacă niciodată și chiar îi invidiem! Dar, în zilele în care vă întoarceți obosiți la cazare, gata de relaxare, însă copilașii încă mai au chef de joacă, la Roots avem un întreg loc de joacă amenajat special pentru ca cei mici să se poată distra în voie, cât timp voi vă luați timpul necesar pentru a vă deconecta de la task-urile zilnice.

Cum sună? Sunteți pregătiți să rezervați următorul concediu la Brașov?

Alege locația: